Nyheter Vinstra vgs
Publisert 17.06.2015

Byggegropa for nybygget er nå ferdig utgrove og grunnarbeidet er godt i gang med støyping av fundament og montering av veggelement. Ein del hindringar i grunn har medført noko forsinking, men dette reknar ein med vil bli jobba inn att etter kvart.

Publisert 15.06.2015

Det Norske Samlaget premierer kvart år dei 3 beste hovudstilane på nynorsk til eksamen i vidaregåande skule. Torstein Slettmoen, tidlegare elev ved Vinstra vidaregåande, var i år ein av prisvinnarane for eksamen han leverte våren 2014.

Publisert 09.06.2015

Tidlegare danseelev ved skulen, Mette Pedersen frå Otta, dansar seg inn i profflivet om nokre veker. Da er ho nemleg ferdig med utdanninga ved Norges dansehøgskule.