Nyheter Vinstra vgs
Publisert 02.09.2015

Elevar frå musikk-, dans, og folkemusikklinja var måndag på event-oppdrag hos Oppland Fylkeskommune.

Publisert 25.08.2015

Eit godt teikn på at det snart er kommune- og fylkestingsval er at ungdomspolitikarar kjem til skulen og held stand og deltek i paneldebatt.Politikarane besøkjer alle vidaregåande skuler i fylket og i år var Vinstra fyrste skule ut.

Publisert 06.07.2015

Ein tidlegare elev ved skulen, Anna Kleiva (30), blir tildelt årets Bjørnsonstipend.

Publisert 02.07.2015

Introfolk er eit lanseringsprogram for unge, lovande folkemusikarar i regi av Organisasjonen for folkemusikk- og folkedans ( FolkOrg)

Publisert 19.06.2015

Mari Midtli frå Sel er ein av seks musikktalentar som er klar for finala i Toneprisen i Maihaugsalen i oktober. Mari går folkemusikklinja  og har song, kveding og hardingfele som sin musikksjanger.

Publisert 18.06.2015

Nesten 50 elevar deltok i quizen på biblioteket torsdag 18. juni. Vinnarane fekk gåvekort i kantina!

Publisert 17.06.2015

Trond Bersu, i suksessbandet Highasakite, stilte opp som sensor for trommeslagarane ved skulen.

Publisert 17.06.2015

Byggegropa for nybygget er nå ferdig utgrove og grunnarbeidet er godt i gang med støyping av fundament og montering av veggelement. Ein del hindringar i grunn har medført noko forsinking, men dette reknar ein med vil bli jobba inn att etter kvart.

Publisert 15.06.2015

Det Norske Samlaget premierer kvart år dei 3 beste hovudstilane på nynorsk til eksamen i vidaregåande skule. Torstein Slettmoen, tidlegare elev ved Vinstra vidaregåande, var i år ein av prisvinnarane for eksamen han leverte våren 2014.

Publisert 09.06.2015

Tidlegare danseelev ved skulen, Mette Pedersen frå Otta, dansar seg inn i profflivet om nokre veker. Da er ho nemleg ferdig med utdanninga ved Norges dansehøgskule.