Parkering

Alle elevar skal parkera på grusbana også dette skuleåret. Tilsette kan parkera på p-plassen som i fjor fram til arbeidet med riving av Kunnskapsstugu startar.

Grusbana blir dette skuleåret også brukt som bussoppstillingsplass, sjå skilt ved innkjøring som viser kvar privatbilar kan parkere.

Vi ber om at alle som kjører elevar til og frå skulen med privatbil ikkje kjører inn på skulens område, men i staden slepper av eleven ved parkeringa på grusbana.  Dette for å hindre farlege trafikksituasjonar inne på skuleområdet.

Vi viser til skilt med innkjøring forbode ved innkjøringa. Einaste unntaket er for elevar med spesialskyss og for varelevering.

Sist oppdatert 11.08.2017