Alzheimerdagen

Elevar frå 2HEA ved Vinstra vgs bidreg i Nasjonalforeininga for folkehelse sin innsamlingsaksjon.

Innsamlingsaksjonen er eit samarbeid mellom Nasjonalforeininga for folkehelse og Midt-Gudbrandsdal demensforeining v/ Lise Berg Johnsen, og vil gå føre seg på den internasjonale Alzheimerdagen fredag den 21. september.

Ei av foreinga sine oppgåver er å betre situasjonen for personar med demens og deira pårørande. Alle som har spørsmål om demens kan ringe deira rådgivingstelefon, 23 12 00 40.

Ta godt i mot elevane når dei kjem med bøsser!

Les meir om Nasjonaforeininga for folkehelse

Mira Indergård og Maud Haverstadløkken frå 2HEA - Klikk for stort bildeMira Indergård og Maud Haverstadløkken frå 2HEA

Sist oppdatert 19.09.2018