Besøk frå Spania

Vinstra vgs I veke 19 og 20  hadde skulen besøk av to lærarar frå Spania.

Gjennom Ersamus+-programmet kan studentar og lærarar søkje om støtte til utveksling med andre land innanfor Eøs-området.

Vinstra vgs

Etter at ei spanske lærarane Luis Pazos Celdran og Javier Munos Peinado frå Colegio Antonio de Nebrija i Murcia i Spania hadde funne fram til Vinstra vgs gjennom eTwinning så søkte dei Erasmus+ om støtte til å reise hit, gjennom prosjektet «Utforskning av det 21. århundrets undervisning». I veke 19 kom dei på besøk og var her i to veker.

Gjennom dei to vekene fulgte Luis og Javier mange forskjellige lærarar og fekk eit godt innsyn i kvardagen og korleis undervisninga går føre seg i dei forskjellige faga og klassene ved skulen vår. Pilgrimsvandring, teaterbesøk, og undervisning på Vinstra ungdomsskule var også noko dei fekk ta del i.

Vinstra vgs

Luis og Javier skreiv blogg frå heile opphaldet som du kan lesa under. Du kan lesa både den opprinnelege bloggen deira, og ein fritt oversett versjon.

Vinstra vgs Vinstra vgs

Bildene er henta frå bloggen.

blogg Luis og Javier

blogg Luis og Javier oversett versjon (PDF, 421 kB)

Sist oppdatert 26.06.2017