Bronsemedalje til Vinstra vgs

Maritha Johansen Bjerkehagen og Ann Kristin Åseng Pettersen frå Vinstra vgs, som tok bronsemedalje - Klikk for stort bildeMaritha Johansen Bjerkehagen og Ann Kristin Åseng Pettersen frå Vinstra vgs, som tok bronsemedaljeElevar frå Vinstra vgs tok bronsemedalje då yrkesmeisterskapet for helsearbeidar - og  barne og ungdomsarbeidarfaget i Oppland vart arrangert.

Det var Hadeland vgs som var arrangør for årets meisterskap. Skulane som deltok var Hadeland, Dokka , Gjøvik , Valdres , Raufoss,  Nord-Gudbrandsdal avd Otta og Vinstra vgs.

Deltakarar og bronsemedaljørar frå helsearbeidarfag ved Vinstra vgs var Maritha Johansen Bjerkehagen og Ann Kristin Åseng Pettersen. Tema i konkurransa var sirkulasjonssystemet.

Elevar frå Nord-Gudbrandsdal vgs avd Otta, som tok gullmedalje. - Klikk for stort bildeElevar frå Nord-Gudbrandsdal vgs avd Otta, som tok gullmedalje.

Resultat:

Helsearbeidarfag (HEA) :

1. Nord-Gudbrandsdal vgs avd Otta
  2. Gjøvik vgs
  3. Vinstra vgs

Barne- og ungdomsarbeidarfag (BUA):

1. Lillehammer vgs
  2. Raufoss vgs