Eit svært inspirerande foredrag

Arkiv "Alt du treng å gjere for at alle skal like deg er å like andre først!"

Dette var eit av bodskapa frå Øivind Hammer da han held motivasjons- og inspirasjonsforedrag for elevar og tilsette i eit fullsett Inntun onsdag. Hammer er kjent som motivator og mental trenar for blant andre Ole Einar Bjørndalen. Han er ein populær foredragshaldar for både næringsliv og private. Hammer har vore innleigd av Finnmark fylkeskommune for å motverka fråfall på einkelte skular i fylket.

Hammer held eit svært inspirerande foredrag som var spesielt retta mot elevar, der han blant anna fokuserte på det å halde rett fokus, snu tankar og at alle kan læra seg alt.

«Du blir ikkje lykkeleg av å vere best, men du er på ditt beste når du er lykkeleg!»

Per Bråtet

Ein stor takk til Ung i Midtdalen og Regionrådet i Midt-Gudbrandsdal som sponsa arrangementet og var arrangør saman med skulen.

Sist oppdatert 24.09.2015