Fullt trøkk i Vinstrahallen

Torsdag kveld var over 1000 besøkjande innom den årlege  yrkes- og utdanningsmessa i Vinstrahallen.

Per Bråtet

Elevar og lærarar frå fleire vidaregående skular, mange lokale bedrifter, opplæringskontor, kommunene og mange andre offentlege instansar,  er med på eit fantastisk dugnadsarbeid denne kvelden.

Nytt av året var at også vg1-elevar på yrkesfag var invitert inn. Saman med 9. og 10.klassingar med foreldre frå heile midtdalen, kan dei henta inn informasjon og stille spørsmål om val av utdanningsretning og framtidig yrkesval.

Samtundes var 10.klassingane med foreldre invitert av Vinstra vgs til ein times informasjon om val av utdanningsprogram og kva utfordringar elevar vil møte i sitt møte med vidaregåande skule.

Nok ein stor takk til alle aktørar for dugnadsarbeidet som gjer yrkesmessa mogleg år etter år!

Per Risdal

Yrkes- og utdanningskoordinator