Helsesektoren i Midtdalen i framtida

Vemund Hagen Lydhøre 10.klassingar i Midtdalen brukte ein heil skuledag for å skaffe seg informasjon om ulike yrke i helsesektoren og om ulike utdanningsvegar.

Stort behov for arbeidskraft

Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu kommune i samarbeid med Vinstra vidaregåande skule, samla alle  10.klassingar i Midtdalen i Inntunet der kommunalsjef Sverre Sætre orienterte om ulike yrke og om det store behovet for arbeidskraft inna sektoren i åra som kjem. Fysioterapeut, ergoterapeut, sjukepleiar og helsefagarbeidar fortalde om si utdanning og sin arbeidskvardag.

Helsearbeidarfagelevar på Vinstra vgs fortalde om mange yrke og mange vegar å gå for å skaffe seg utdanning inna helsefag.

Etter lunsj vart elevane kjørt ut til arbeidsplassar i sine heimkommunar for å sjå  og oppleve

Det blir lagt ned ein stor innsats av mange for å sikre arbeidskraft i helsesektoren i Midtdalen i framtida!

Johanne Karenstuen og Tina Praner Lien orienterte om helsefag - Klikk for stort bildeJohanne Karenstuen og Tina Praner Lien orienterte om helsefag Oppland Fylkeskommune / Per Bråtet

Lydhøre 10.klassingar - Klikk for stort bildeLydhøre 10.klassingar Oppland Fylkeskommune / Per Bråtet

Sist oppdatert 09.10.2015