Kunstnarstipend til lærar og tidlegare elevar

Arkiv Lærar i folkemusikk, Vegar Vårdal frå Vågå, er tildelt kulturrådets folkekunststipend.

Vårdal er ein av to kunstnarar som får stipendet frå kulturrådet, som er på kr 230.000,-

Også fleire tidlegare elevar frå skulen er tildelt stipend frå kulturrådet. Komponist Eirik Myhr er tildelt arbeidsstipend, medan dansekunstnarar Mette Pedersen og Live Visdal og folkemusikar Bjørn Kåre Odde er tildelt stipend for unge kunstnarar.

Dansekunstnar Mette Pedersen - Klikk for stort bildeDansekunstnar Mette Pedersen Arkiv

Folkemusikar Bjørn Kåre Odde - Klikk for stort bildeFolkemusikar Bjørn Kåre Odde GD

Vi gratulerer både Vegar og våre tidlegare elevar med stipenda!

Sist oppdatert 31.03.2016