Lykkeboden elevbedrift

Per Bråtet Elevane i A-gruppa har starta elevbedrift, Lykkeboden. Forretningsideen deira er er å produsere små ting for salg, til dømes  lykter, pakkelappar og julekort.

Bedrifta består av Tomas Jøråsen  ,Stian Einlien, Magnus Høiesveen, Morten Thomasstuen, Helene Skriubakken, Astri Berge, Julie Sønsteli  og Lene Hagen. Lykkeboden har eigen heimeside, der kan du gå inn å lese meir om dei. Det er Tomas Jøråsen som har ansvaret for heimesida.

Lykkeboden

Her ser du elevane saman med nokre av produkta dei sel.  - Klikk for stort bildeHer ser du elevane saman med nokre av produkta dei sel. Per Bråtet

Her ser du elevane med nokre av produkta dei sel.

Sist oppdatert 09.12.2015