Miljø- og aktivitetsdag

Vemund Hagen Den årlege miljø- og aktivitetsdagen gjekk av stabelen onsdag denne veka.

Elevar og tilsette kunne velja blant eit breidt tilbod av aktivitetar, med blant anna matlaging, gåtur, volley- og fotball, pilates/yoga og basistrening. Landslagstrenar i langrenn, Egil Kristiansen held foredrag om basistrening for mange interesserte tilhøyrarar i Inntunet. Eit anna tilbod var grupperarbeid på biblioteket,  der elevar kom med ønskjer til biblioteksgruppa om kva skulen skal kjøpe inn. Ein populær aktivitet var matlaging, der elevar stod for servering og produksjon av pizza, vafler og frukt. Alt i alt ein miljøskapande, aktiv og annleis skuledag.

Her kan du sjå nokre glimt:

Vemund Hagen

Vemund HAgen