MOT-skolering

Per Bråtet Denne veka har det vore MOT-skolering med rekruttering av nye, unge MOTivatorar ved skulen.

Vinstra vidaregåande skule er ein svært aktiv MOT-skule. I samarbeid med Elverum vidaregåande skule og MOT-sentralt har våre MOT-coaher over 2 dagar rekruttert nye MOTivatorar. Frå vår skule har 6 elevar delteke, og frå Elverum vgs 4 elevar.

Per Bråtet Det har vore to inspirerande dagar med foredrag, teambuilding, skodespel og sosialt samvær med god mat, underhaldning og quiz. Dei ti elevane har nå fullført si utdanning og er klare til ta fatt på oppgåva som ung MOTivator.

Vi ønskjer lykke til med dette viktige arbeidet!

Per Bråtet

Nye MOTivatorar saman med MOT-coacher  - Klikk for stort bildeNye MOTivatorar saman med MOT-coacher Per Bråtet

Sist oppdatert 02.02.2017