Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ny rektor ved Vinstra vgs

Leif Solheim, rektor ved vinstra vidaregåande skule. - Klikk for stort bilde Oppland fylkeskommune/Tove Skjeflo Leif Solheim er ansatt som ny rektor ved Vinstra vidaregåande skule.

Leif Solheim er født i 1959 og bosatt i Heidal. Han er i dag rektor ved Otta ungdomsskole i Sel kommune. 

Som grunnutdanning har han allmennlærerutdanning fra Hamar lærerhøgskole, men har etter dette tatt fordypning i pedagogikk på mellomfags- og hovedfagsnivå og flere studier innen ledelse og skoleutvikling.

Solheim har hatt skolelederjobber siden 1993 både som undervisningsinspektør og rektor. Han har vært spesielt opptatt av skoleutvikling og tilpasset opplæring for alle, og har også tatt lederutdanning med fokus på disse områdene.

I arbeidet som skoleleder i mer enn 20 år, har han lagt vekt på å få til en framtidsrettet skole med gode læringsresultater og utviklingsorienterte lærere som jobber sammen for gode resultater. Han har også lang erfaring med økonomistyring og planlegging.

- Jeg gleder meg, dette blir spennende! Jeg ser fram til nye utfordringer og å bli kjent med nye kollegaer. Mine styrker som leder er at jeg klarer å skape et godt miljø samtidig som jeg greier å samle mine kollegaer i arbeid mot felles mål, sier Solheim. 

Leif Solheim tiltrer stillingen ved Vinstra vidaregåande skule 1. november.

Sist oppdatert 27.07.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering