Nynorskpris til tidlegare elev

Fovea Det Norske Samlaget premierer kvart år dei 3 beste hovudstilane på nynorsk til eksamen i vidaregåande skule. Torstein Slettmoen, tidlegare elev ved Vinstra vidaregåande, var i år ein av prisvinnarane for eksamen han leverte våren 2014.

Utdelinga fant stad på årsmøte til Det Norske Samlaget torsdag 23. april i Nasjonalbiblioteket. Både for Torstein sjølve og for Vinstra vidaregåande skule er dette er ein pris det er veldig stas å verte tildelt!

Dette var fjerde gongen ein elev ved Vinstra vidaregåande skule får tildelt prisen, og andre gongen på tre år. Ei aldri så lita fjør i hatten til norskseksjonen ved skulen! Vi gratulerer Torstein med prisen!

Sist oppdatert 15.06.2015