Velkommen til et nytt skoleår

I dag starter skolene opp igjen. Fylkesopplæringssjefen ønsker velkommen til elever og ansatte.

Lotte Wevelstad, Inge Myklebust, Anne Lise Marstein - Klikk for stort bildeEn sommerferie er over, og i dag ringer skoleklokkene inn for et nytt skoleår. 6716 elever har satt klokka på vekking litt tidligere enn vanlig. 2200 av dere starter på det videregående løpet og vil kanskje oppleve overgangen fra ungdomskolen som både spennende, morsomt og litt skummelt.

På Dombås møter dere en helt ny skole. På Vinstra og Lillehammer vgs avd. nord og avd. sør vil dere komme til skoler som står ferdig utbygd og renovert, alt er er gjort for at dere som elever og ansatte skal få en god skolehverdag med plass og fasiliteter.

- Det er fint å kunne ynskje alle elevar og tilsette velkomen til eit nytt skuleår ved våre 10 vidaregåande skuler.

Ei spesiell helsing til alle elevar på vg1, som har sitt fyrste møte med vidaregåande skule.

Eg ber alle om å bidra til at skuledagene blir gode for medelevane sine, og ynskjer alle lykke til og håper de får eit spennande og lærerikt år, sier fylkesopplæringssjef Inge Myklebust.

Publisert av Elin Stokkenes. Sist oppdatert 22.08.2016