Per Bråtet

Vi tilbyr blant anna

• Havregraut med mjølk (gratis for elevar!) Kl 07.30 - 09.00
  • Salat
  • Ulike typer baquetter og rundstykker
  • Frukt
  • Kaffe / te, diverse drikke

Sunn kantine

• Skulen si kantine følgjer retningsliner for sunne kantiner.

Per Bråtet

Trivsel, orden.

• Kantina er ein viktig samlingsstad, og vi er alle interesserte i å ha det ryddig og pent der. For at vi skal få dette til, må kvar enkelt rydde etter seg før dei forlèt kantina. Kantina har opplegg for sortering av avfall som skal nyttast. Porselenkoppar -  og tallerknar skal nyttast berre i kantina.

Kantineråd

• Elevane er representerte i kantinerådet. Gjennom dette rådet kan dei påverke tilbod og prisar.

Møtemeny

Vi tilbyr forskjellige møtemenyar både til interne møter på skulen og til eksterne som held møte på skulen eller i nærleiken. Bestill i god før møte! Sjå lenkje lenger ned på sida for prisar.

Tips / attendemelding

• Kom gjerne med forslag til forbetringar eller andre tips!

Sist oppdatert 24.08.2016