Velkomen til skulestart!

Måndag 15. august startar eit nytt skuleår. Her finn du nyttig informasjon som du treng i skulestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Fransk språk i franske omgivelser

Munnbindpåbudet i Frankrike opphørte samme dag som 21 ungdommer fra Gudbrandsdalen gjennomførte sin første skoledag ved «Pierre Overall» i Nice.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Grønt nivå

Vinstra vgs er nå attende på grønt nivå.

Fagdag på Vg1 Helse- og oppvekstfag

1HO har hatt fagdag med fokus på stell av pasientar, livsglede for eldre og aktivitetar for barn.

Flomsikring Givra - omkjøring

Informasjon om midlertidig stenging av Gamle Skåbuvegen.