Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Koronavirus

Det er registrert eit smittetilfelle blant elevane ved skulen.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Undersøkinga går føre seg på skulen i løpet av veke 10 til 12. Her er informasjon til elevar og føresette.