Ytringsfridom - eit tverrfagleg prosjekt

Kva utfordringar er knytt til ytringsfridom og kommunikasjon i eit mangfaldig samfunn?

Hugs å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån frå Lånekassa, må du søke innan 15. november.

Elevundersøkinga 2022

Sei kva du meiner om læring og trivsel på skulen. Undersøkinga vert gjennomført i løpet av hausten.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkomen til skulestart!

Måndag 15. august startar eit nytt skuleår. Her finn du nyttig informasjon som du treng i skulestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Fransk språk i franske omgivelser

Munnbindpåbudet i Frankrike opphørte samme dag som 21 ungdommer fra Gudbrandsdalen gjennomførte sin første skoledag ved «Pierre Overall» i Nice.